середа, 05 лютого 2020 19:27

До вбивства пластичного хірурга в Києві причетні двоє людей: нові подробиці

До вбивства пластичного хірурга в Києві причетні двоє людей: нові подробиці
У центрі Києва застрелили пластичного хірурга Андрія Сотника. Фото - danne.com.ua

У справі про вбивство в Києві пластичного хірурга Андрія Сотника розшукують двох осіб – кілера та водія, який його підвіз.

Вони потрапили на камери відеоспостреження, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Завдяки тому, що в Києві встановлено багато відеокамер, зібрали уже достатньо великий обсяг інформації. Ми зняли камери фактично за всім слідуванням кілера й автівки. У машині був водій, який підвіз кілера, тому фактично до цього вбивства причетні дві особи, тому що водій — співучасником при вбивстві. Він знав, навіщо він привозить і кого він привозить", - сказав Геращенко, передає ТСН.

Мотив вчинення злочину поки не встановлено. Серед версій, яку розглядає слідство, - зв'язки у Донецьку, звідки Сотник родом, або фінансова діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озвучили версії вбивства пластичного хірурга в Києві

"Є інформація, що він брав у борг гроші, у тому числі і для придбання дорогих імплантів силіконових, ботоксних препаратів. Ця людина займалася легальним бізнесом. Ми шукаємо мотив, навіщо його було вбивати, тому розглядаємо питання його фінансових статків, його боргових відносин", - зазначив посадовець.

За словами Геращенка, є всі підстави вважати вбивство замовним, а кілера – винайнятою для здійснення злочину людиною.

"Ми вважаємо, що це було замовне вбивство, швидше за все, кілер не був особою, яка особисто знала загиблого, і ми будемо шукати всіх. І того, хто замовив, і хто організував, і хто вбив", - додав Геращенко.

42-річного Андрія Сотника вбили поблизу його будинку ввечері 2 лютого. Відомо, що він родом із Донецька. До столиці переїхав після початку війни на Донбасі. Працював керівником у DMK Ukraine. На сайті компанії вказано, що він кандидат медичних наук, лікар-хірург, пластичний та естетичний хірург.

Зараз ви читаєте новину «До вбивства пластичного хірурга в Києві причетні двоє людей: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути