Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2007 09:12

Дніпропетровських маніяків можуть відпустити на волю

У четвер Ленінський районний суд міста Дніпропетровська розгляне питання про запобіжний захід для трьох затриманих 19-річних молодих людей, які звинувачуються в здійсненні серії жорстоких вбивств.

Якщо у слідства не набереться достатньо доказів, підозрюваних звільнять, оскільки ввечері 26 липня закінчуються належні за законом 72 години, відпущені законом для пред"явлення звинувачення.

Напередодні в місті виникли чутки про те, що одого з підозрюваних на прізвище Саєнко відпустили на підписку про невиїзд (хлопець нібито не брав участі в убивствах, а лише знаходився за кермом машини, використовуваної підозрюваними).

Слідчий Ірина Вандзеляк, що розслідує цей злочин у Дніпропетровську, чутку категорично спростувала. "Зараз усі троє затримані. Сьогодні ми працюємо над доказами. Про підписку про невиїзд не може бути й мови", – заявила вона.

Нагадаємо, що група з трьох молодих людей, підозрюваних у здійсненні понад 19 жорстоких злочинів, кількість жертв і постраждалих у яких перевищує 20 осіб, була затримана в Дніпропетровську в ніч з понеділка на вівторок.

Як повідомив начальник обласного управління ГУ МВС України в Дніпропетровській області Іван Ступак, злочини здійснені в 10 районах області в період з 25 червня по 19 липня поточного року.

За його словами, жертвами 19-річних молодиків, які були однокласниками, були, в основному, люди похилого віку, які не могли чинити їм належного фізичного опору.

Ступак зазначив, що злочини носили маніакальний характер, оскільки системи в їх скоєнні не було. Молоді люди розправлялися зі своїми жертвами палицями і трубою, наповненою піском.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровських маніяків можуть відпустити на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути