четвер, 28 січня 2021 11:39

"Для особливо обдарованих": Нескоромний заперечив вручення підозри

"Для особливо обдарованих": Нескоромний заперечив вручення підозри
Колишньому першому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному оголошено про підозру в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Фото: t.me/neskoromnyidmytro

Колишній перший заступник голови Служби безпеки Дмитро Нескоромний, якого звинувачують в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, заперечує вручення йому підозри.

Пообіцяв нові викриття, які стосуються особисто голови СБУ Івана Баканова. Про це написав у Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нескоромний відреагував на звинувачення у підготовці вбивства генерала СБУ

"Для особливо обдарованих: мені ніхто не вручив ніякої підозри. Тому що підозра вручається особисто. Запрошую клоун-трупу Баканова 2 лютого в Брюссель - тільки не забудьте акредитуватися, там вже черга", - написав він.

Викривальна пресконференція відбудеться у вівторок, 2 лютого. Очікується пряма трансляція із пресклубу Брюсселя о 10:00.

Підозру в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова вручили рідним Дмитра Нескоромного 27 січня. Самого Нескоромного розшукують для допиту. Він спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком вирішив убити Наумова, за даними слідства. Серед доказів, які це підтверджують, – відео- та фотоматеріали, аудіозаписи розмов Расюка, Нескоромного та інших осіб, під час яких, зокрема, обговорюється організація вбивства, виконавці та інші деталі. Основним мотивом злочину став той факт, що Наумов був перешкодою для повернення Нескоромного на високу посаду в керівництві Служби безпеки.

Зараз ви читаєте новину «"Для особливо обдарованих": Нескоромний заперечив вручення підозри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути