середа, 27 січня 2021 20:49

Нескоромний відреагував на звинувачення у підготовці вбивства генерала СБУ

Нескоромний відреагував на звинувачення у підготовці вбивства генерала СБУ
Колишньому першому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному оголошено про підозру в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Фото: ssu.gov.ua

Колишній перший заступник голови Служби безпеки Дмитро Нескоромний, якого підозрюють в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, відкидає звинувачення.

Пообіцяв нові викриття, які стосуються особисто голови СБУ Івана Баканова. Про це написав у Telegram-каналі, у який також виклав фотокопії сторінок свого паспорту, аби довести його справжність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя генерала оцінили в $50 тис.: слідчі розповіли про підготовку вбивства "правої руки" Баканова

"У ці хвилини підлеглі Баканова ломляться до квартири, де перебуває лише моя сім'я, намагаючись мене залякати та зірвати таким чином прес-конференцію. Не думаю, що в СБУ не знають процесуальне законодавство – мабуть там просто з переляку переплутали Україну з ЄС. Це є настільки патріотичним, що доведеться присвятити "патріотизму" Баканова окрему частину моєї прес-конференції", - сказано в повідомленні.

Викривальна прес-конференція відбудеться у вівторок, 2 лютого. Очікується пряма трансляція з Прес-клубу Брюсселя о 10.00, йдеться на їхньому сайті. Зазначається, що колишній перший заступник керівника СБУ (2019-2020), колишній начальник головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю ГУ СБУ Дмитро Нескоромний розповість про провокації проти нього з боку співробітників СБУ, а також сенсаційні факти корупції у вищих ешелонах влади України.

Підозру в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова вручили рідним Дмитра Нескромного сьогодні, 27 січня. Самого Нескромного розшукують для допиту. Нескоромний спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком вирішили вбити Наумова, за даними слідства. Серед доказів, які це підтверджують, – відео- та фотоматеріали, аудіозаписи розмов Расюка, Нескоромного та інших осіб, під час яких, зокрема, обговорюється організація вбивства, виконавці та інші деталі. Основним мотивом злочину став той факт, що Наумов був перешкодою для повернення Нескоромного на високу посаду в керівництві Служби.

Зараз ви читаєте новину «Нескоромний відреагував на звинувачення у підготовці вбивства генерала СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути