середа, 02 вересня 2020 12:12

Директора інтернату підозрюють у розбещенні вихованок

Директора інтернату підозрюють у розбещенні вихованок
На Одещині директора спеціалізованого дитячого закладу підозрюють у розбещенні трьох вихованок 5 і 7 років. Фото: pixabay.com

На Одещині директора спеціалізованого дитячого закладу підозрюють у розбещенні вихованок.

Із заявою про злочин щодо трьох дівчаток 7 та 5 років звернулася працівниця цього закладу, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Попереднім медичним обстеженням дівчаток ніяких слідів, що свідчили б про сексуальне насилля, не виявлено. Самі діти опитані у присутності шкільного психолога за участю законних представників. Про факт статевого насилля чи розбещення нічого не розповідають. З їхніх слів, вони ходили до кабінету директора, де дивилися мультфільми та гралися", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розбещував 9-річну онуку-сироту

Розслідування триває. Поліцейські збирають докази вини чи невинуватості чоловіка. Призначено судово-медичну експертизу на факт виявлення тілесних ушкоджень, характерних для зґвалтування або спричинення фізичного насилля. За її результатами буде призначено психолого-психіатричну експертизу, яка встановить правдивість та об'єктивність свідчень, наданих дітками з вадами розвитку.

Якщо провину директора буде доведено, його можуть ув'язнити на 8 років.

У Чернівецькій області чоловік ґвалтував неповнолітніх із порушеннями інтелектуального розвитку, а потім грабував їх. Зафіксовано щонайменше два випадки таких дій.

Зараз ви читаєте новину «Директора інтернату підозрюють у розбещенні вихованок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути