середа, 26 грудня 2012 00:59

Дим стояв до неба — на Бесарабській площі загорілось відділення міліції
8

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Сьогодні близько 15:00 загорілось територіальне відділення міліції Печерського райну столиці, що на Бесарабській площі 3 в центрі міста. Вогонь спалахнув на другому поверсі будівлі. Пожежники більше години гасили пожежу.

Близько 17:30 біля двопверхового відділу міліції стоять шість пожежних машин. На територію навколо відділку нікого не впускають, всіх підходи до неї заблокували мілціонери. Вогонь уже загасили, пожежники змотують обладнання та оглядають будівлю.

- Більша половина колег була на чергуванні. В приміщені було десь чоловік 10 — керівництво, чергові. Загорілась одна з кімнат на другому поверсі. Дим стояв до неба, йшов з під даху, вікон. Від чого поки невідомо. Ніби все на місці — розповів Віктор, один з міліціонерів, що чергує на Бесарабській площі.

О 17:45, з вікон другого поверху продовжує йти густий білий дим. Будівля стоїть з темними вікнами, її знеструмили під час гасіння. За попередними даними ніхто не постраждав. Один з рятувальників, що гасив пожежу, припустив, що вогонь між поширитись через коротке замикання електропроводки.

- Це старий будинок, опалення тут нікудишнє. Напевно увімкнули обігрівачі електричні ось вони і замкнули електропроводку. — припустив він. Додає, що результати будуть відомі після експертизи.

Також, сьогодні о 17:10 пожежа трапилась у Києво-Печерській лаврі. Пожежники за пів години локалізували та загасили її. Вогнем пошкоджено близько 80 квадратних метрів дерев'яних конструкцій різблярської майстерні. Причина пожежі та збиток встановлюються.

Крім цього, сьогодні о 13:13 згорів склад подушок та ковдр на території колишнього Київського авторемонтного заводу  що на вулиці Фрунзе. 40 рятувальників та 9 одиниць техніки більше години гасили палаючу будівлю.

Зараз ви читаєте новину «Дим стояв до неба — на Бесарабській площі загорілось відділення міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути