Ексклюзиви
понеділок, 08 липня 2013 16:46

Депутат-"свободівець" прикордонного містечка узяв хабар тисячу доларів

Депутат-"свободівець" прикордонного містечка узяв хабар тисячу доларів
Фото: zakarpattya.net.ua

4 липня у прикордонному місті Рава-Руська на Львівщині міліція затримала секретаря міської ради під час отримання хабаря. Він отримав 1000 доларів за те, щоби посприяти позитивному вирішення земельного питання для виділенні ділянки під будівництво приватного будинку. Секретарем міської ради є Любомир Кашуба, депутат від ВО "Свобода".

У прес-службі партій повідомляють, що одразу ж наступного дня, 5 липня, Кашубу виключили із лав партії та позбавлено депутатського мандата. Секретарем він наразі залишається.

"Для мене це стало дивиною, це ж відповідальна посада, у нас немає жодного заступника міського голови, лише секретар, – розповідає мер Рава-Руської Ірина Верещук.- В Україні діє презумпція невинуватості. Поки його провини не доказано, я не можу його вважати винуватим. Треба висновок прокуратури".

Місяць тому на рекордному в області хабарі - 2 млн грн - затримали мера Миколаєва Львівської області Ігора Хімчака. Він пройшов на виборах від Європейської партії Миколи Катеринчука.

Зараз ви читаєте новину «Депутат-"свободівець" прикордонного містечка узяв хабар тисячу доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути