Ексклюзиви
середа, 03 липня 2013 03:45

Біля центрального храму Тернополя затримали на хабарі керівників податкової і міліції

Біля центрального храму Тернополя затримали на хабарі керівників податкової і міліції
Фото: molbuk.ua

Одного з керівників управління міндоходів в Тернопільській області та начальника відділу міліції затримали працівники СБУ з хабарем від підприємця з району. Затримання відбулося в районі парковки, недалеко від центрального храму міста – Катедрального собору непорочного зачаття.

Підприємець з району привіз правоохоронцям 20 тисяч гривень – частину суми, яку мав віддати їм за те, що ті не будуть проводити перевірку на його підприємстві. Під час передачі суми на правоохоронців налетіли бойовики СБУ.

? Сума обумовленого хабаря була значно більшою, але наразі озвучувати подробиці справи ми не можемо. Справою займається СБУ та підрозділ внутрішньої безпеки міліції, ? заявили Gazeta.ua в секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди з 4-ї ранку чергу займають" - мер Вінниці незадоволений, що змінили колишню систему реєстрації майна

За інформацією Gazeta.ua загальна сума хабаря становила 40 тисяч. Затриманий міліціонер очолював відділ, що мав би боротися з корупцією. Інший затриманий працював в силовому органі сучасного міндоходів – податковій міліції.

Нагадаємо, минулого року з посади зняли начальника тернопільського УБОЗУ, за підозрою в вимаганні грошей – про це розповів губернатор Тернопілля Валентин Хоптян.

Трохи більше роки тому на хабарі в 750 тис. грн зловили начальника податкової міліції Тернопілля Андрія Ковтонюка.

Зараз ви читаєте новину «Біля центрального храму Тернополя затримали на хабарі керівників податкової і міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути