понеділок, 27 травня 2013 12:59

Депутат Ніжинської міськради опинився за ґратами через підозру у вбивстві

Депутат Ніжинської міськради опинився за ґратами через підозру у вбивстві
Фото: www.unovosti.tv

Депутата Ніжинської міськради заарештовано за підозрою в убивстві. Про це в понеділок повідомила прес-служба Головного управління МВС у місті Києві.

"18 травня 2013 року до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення, що в одній із квартир на проспекті Героїв Сталінграда виявлено труп невідомої жінки з ознаками насильницької смерті", – зазначено у повідомленні прес-служби, пишеться на сайті ТВі.

Відомості про кримінальне правопорушення було внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК.

"23 травня після низки оперативно-розшукових заходів столичні правоохоронці затримали підозрюваного в убивстві. Ним виявився 26-річний житель міста Ніжина Чернігівської області", – йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, зловмисник був знайомий із жертвою: "Упродовж року в Києві він регулярно користувався її послугами сексуального характеру".

"Під час останньої зустрічі між ними виникла сварка, яка швидко переросла в бійку. У розпалі цього інциденту чоловік молотком завдав 51-річній жінці тілесних ушкоджень, від яких остання померла на місці пригоди. За висновками судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок перелому кісток черепа", – повідомили у прес-службі.

Підозрюваний, як стверджують у МВС, уже зізнався у скоєному злочині. "Наразі його затримано за ст. 208 КП. Призначено низку експертиз, триває досудове розслідування", – уточнили в МВС.

Раніше уже повідомляли, що депутата Ніжинської міськради Максима Багрінцева затримали правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Ніжинської міськради опинився за ґратами через підозру у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути