пʼятниця, 17 травня 2013 13:42

Сумчанин захищаючи матір убив її співмешканця, який знущався над нею

Сумчанин захищаючи матір убив її співмешканця, який знущався над нею
Фото: www.vsluh.ru

В Сумах 27-річний місцевий житель дізнавшись, що співмешканець матері знущається над нею, вбив його. А потім сам прийшов до міліції та зізнався у вчиненому. Про це УНН повідомили у прес-службі УМВС України в Сумській області

До сумського міськвідділу міліції прийшов чоловік на підпитку і заявив, що він убив людину. При виїзді на місце події правоохоронці справді виявили тіло загиблого з чисельними ножовими пораненнями.

Як повідомив підозрюваний, нещодавно він умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. Коли ж повернувся додому, дізнався, що мати проживає з новим співмешканцем, який постійно лупцює її. Син спробував поговорити з коханцем матері, але звичайні розмови очікуваного результату не дали, тому молодик вирішив вбити чоловіка.

Одного дня сховавшись у темряві, зловмисник дочекався поки мати зі співмешканцем зайдуть до житла, пирснув в очі жертві з балончика, та почав наносити удари ножами у груди, живіт, спину. Після вбивства молодика почали мучити докори сумління і він вирішив зізнатися у вчиненому.

Наразі підозрюваний знаходиться під вартою. За вчинення особливо тяжкого злочину йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Сумчанин захищаючи матір убив її співмешканця, який знущався над нею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути