Ексклюзиви
вівторок, 11 січня 2022 11:36

Давайте "порішаєм": п'яний поліцейський ганяв містом на позашляховику за €200 тис.

Давайте "порішаєм": п'яний поліцейський ганяв містом на позашляховику за €200 тис.
Патрульні поліцейські зупинили у Чернівцях п'яного начальника управління стратегічних розслідувань на Одещині полковника В'ячеслава Єфтенія. Фото: скріншот

Патрульні поліцейські зупинили в Чернівцях п'яного начальника управління стратегічних розслідувань на Одещині полковника В'ячеслава Єфтенія.

Інцидент стався на вул. Винниченка, 36 о 1:30 8 січня, повідомляє "Думська".

Позашляховик Mercedes G 63 AM 2020 року випуску зупинили за перевищення швидкості. Патрульні також запідозрили водіння в нетверезому стані.

На поширеному в мережі відео чути, що Єфтєній пропонував патрульним "вирішити" ситуацію, повторював, що він полковник поліції, хотів пересадити за кермо дружину, щоб "вирішити" ситуацію. Розповідав, скількох порушників він відпускав за роки служби.

Тест на алкогольне сп'яніння проходити відмовився. Йому виписали адмінпротоколи за перевищення швидкості й керування авто в стані сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступника міністра звільнили за хамство

Журналісти зазначають, що автівка, на якій пересувався чиновник, коштує приблизно €200 тис. Хоча в декларації зазначено, що має лише автомобіль ВАЗ-2107.

Відомо, що до роботи в Одесі Єфтеній з 2015-го очолював управління захисту економіки в Рівненській області, 2014 року був начальником управління боротьби з організованою злочинністю в Житомирській області, а до листопада 2011-го очолював УБОЗ на Волині. Звідти йому довелося звільнитися після того, як його підлеглого затримали під час отримання хабаря в $10 тис.

ЗМІ також повідомляли, що йому 2016 року вдалося уникнути переатестації.

Зараз Єфтеній перебуває у відпустці з догляду за дитиною.

У Харкові водій Mitsubishi Outlander на великій швидкості протаранив Chevrolet Aveo та зачепив ще один автомобіль. Від удару кросовер розвернуло боком, він врізався в бордюр і перекинувся. Тоді госпіталізували двох водіїв і пасажирку.

П'яний водій Mitsubishi - працівник поліції 25-річний Антон Ковальчук. Працює оперативником в Охтирці на Сумщині. Експертиза показала в його крові понад 2,5 проміле алкоголю. А це в 13 разів перевищує допустиму норму.

Зараз ви читаєте новину «Давайте "порішаєм": п'яний поліцейський ганяв містом на позашляховику за €200 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути