четвер, 03 листопада 2011 14:17

Далекобійник розтрощив два трактори на Рівненщині

Наїхав у темряві на сільгосптехніку та вщент розбив її 47-річний водій Віталій з міста Біла Церква Київської області. Цієї ночі близько першої години він проїжджав село Горбаків Гощанського району на Рівненщині. Сидів за кермом вантажівки "Мерседес Бенц" з причепом.

Попереду фури трасою Київ-Чоп рухалися два трактори. Несподівано вантажівка на швидкості ударила в один з них. Той перекинувся на бік, попав під колеса і кабіна розлетілася. За мить великогабаритна фура уже стукнулася в інший. Лише після цього "Мерседес" зупинився.

"Все місце аварії було буквально засипано уламками того, що донедавна називалось тракторами", - розповів Руслан Панасюк з прес-служби обласного управління ДАІ. – "Вантажівка розбила їх вщент".

Водії тракторів мешкають у цьому ж районі. 34-річний Ярослав отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Його витягли з розбитої кабіни і госпіталізували в районну лікарню. 37-річному Володимиру пощастило більше – відбувся лише переляком, без жодних поранень.

Водій вантажівки також вцілів.

"Ймовірно, він просто задрімав у дорозі. Через це втратив керування і врізався у два трактори попереду себе. Слідів гальмування ми не знайшли", - кажуть в ДАІ.

Після нічної пригоди трасу уже розчистили. Рештки тракторів та вантажівку забрали у райвідділ міліції.

Зараз ви читаєте новину «Далекобійник розтрощив два трактори на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути