четвер, 03 листопада 2011 13:02

Киянин розбився об паркан Януковича

Киянин розбився об паркан Януковича

Вчора, 2 листопада, пізно ввечері в Нових Петрівцях в Київській області сталася смертельна аварія. На вулиці Івана Франка позашляховик "Toyota Land Cruiser" врізався у паркан, водій отримав травми, несумісні з життям.

Як повідомили в прес-службі МВС у Київській області, джип врізався в огорожу підприємства ТОВ "Танталіт".

"Аварія сталася о 21:40. В результаті загинув 31-річний чоловік, 1980 року народження. Це киянин. У машині був один. Чому скоїв зіткнення - з'ясує експертиза. З'ясують також чи був він п'яним. Кров і органи взяли на відповідні аналізи", - розповів начальник прес-служби Київської обласної міліції Микола Жукович.

За фактом ДТП управлінням МВС в Київській області порушено кримінальну справу за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Як відомо, ТОВ "Танталіт" є власником низки об'єктів у резиденції Межигір'я, на території якої проживає Президент України Віктор Янукович.

Нагадаємо, 13 жовтня кортеж президента України Віктора Януковича потрапив у аварію в Хмельницькій області. Це підтвердила прес-секретар президента Дарка Чепак.

За її словами, у той час президента в кортежі не було.

Зараз ви читаєте новину «Киянин розбився об паркан Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути