пʼятниця, 17 лютого 2017 15:15

"Чорний нотаріус" за одну ніч украв 52 столичні квартири

"Чорний нотаріус" за одну ніч украв 52 столичні квартири
znaj.ua

У Києві "чорний нотаріус" за одну ніч вкрав 52 квартири. За лічені хвилини сім'ї залишилися без домівок. При чому аферисти діяли лише вночі. Жителька столиці Віра Костянтинівна розповіла, як за одну мить можна втратити все.

Про це повідомляють "Надзвичайні Новини".

"Жити в столиці було нездійсненною мрією. Рік назад вона разом із дочкою та зятем поміняла просторий будинок у Черкасах на маленьку квартирку в новобудові. Зробили хороший ремонт. У грудні разом із сусідами пішли за документами. У нотаріусі їм сказали, що їхні квартири продані вночі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як забудовники маніпулюють цінами на квартири

Жінка каже, після цієї звістки людям ставало погано.

"Скільки тут "швидких" під'їжджало, ви навіть не уявляєте. Тут навіть одна породілля народила завчасно. Їй майже ще два тижні, а вона народила через це", - ділиться жертва аферистів.

Розлючені люди накинулися на керівника фірми-забудовника. Чоловік присягається, що квартири не продавав. Він одразу запідозрив власників землі, на якій звели будинок.

"Вони зрозуміли, що як то кажуть вони "попали", - каже керівник підприємства-замовника будівництва Володимир Могильний.

Півсотні вкрадених квартир переоформила нотаріус із 20-річним стажем Оксана Буряк. На скарги людей - поліція та прокуратура не реагує.

Журналісти "Надзвичайних новин" пішли до офісу нотаріусу. А там ні душі. Жінку сусіди не бачили вже більше 2 тижнів. Її телефон мовчить.

За 25 років в Україні збудовано понад 70 млн кв. м. житла. Рекордним був 2012 рік – 10,75 млн кв. м. Найбільше - у Києві. Поряд із великими будівельними концернами працюють аферисти. Приваблюють потенційних покупців нерухомості низькими цінами.

Зараз ви читаєте новину «"Чорний нотаріус" за одну ніч украв 52 столичні квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути