вівторок, 13 квітня 2021 16:01

Чоловіків водить постійно: розповіли про жінку, яка влаштувала секс-утіхи в під'їзді

Чоловіків водить постійно: розповіли про жінку, яка влаштувала секс-утіхи в під'їзді
Місцеві скаржаться, що через жінку, яка веде аморальний спосіб життя, вони втратили спокій Фото: prykarpattya.com

У Володимирі-Волинському Волинської області мешканці багатоповерхівки застукали свою сусідку за секс-утіхами безпосередньо в під'їзді будинку.

Місцеві скаржаться, що через жінку, яка веде аморальний спосіб життя, вони втратили спокій, пише tsn.ua.

"Це була 16:00. Я зайшла до під'їзду і почула характерні звуки, подумала, що може діти граються. Підіймаюся сходами - лежить пара і займається сексом. Нетвереза сусідка Юлія і якийсь незнайомий чоловік. Мені потрібно було пройти на 5-й поверх. Довелося переступати через них. Я зробила зауваження, але вони далі своє роблять. Коли зайшла до себе у квартиру, у дверях застала доньку, яка хотіла вийти на вулицю. Я не дозволила. Сама ж вийшла знову, щоб подивитися, чи вони пішли. Ні, вони просто змінили позу. Тоді я зробила фото і пригрозила, що викликаю поліцію", - розповіла мешканка будинку №63 на вул. Поліської Січі Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У парку гаряча парочка зайнялася сексом на очах у перехожих (18+)

Жінка говорить, що Юлії близько 40 років, вона переїхала до їхнього будинку зі Львівської області кілька років тому, квартиру вона успадкувала від батьків. У неї було двоє дітей: дівчинка і хлопчик. Одного разу діти через недогляд ледве не згоріли. Потім їх вилучили з родини та відправили в дитбудинок. Вони мешкають у будинку сімейного типу.

"Вона раніше такою не була. Діти були розумненькі, виховані, ввічливі. Вона вдягалася в чисте. А потім пішла в блуд. Постійно водить чоловіків у квартиру, пиячить на сходовому майданчику. Буває її кавалери справляють потреби в під'їзді, сплять у нас під дверима. У квартирі двері постійно відчинені. За борги все вимкнули", - розповіла сусідка.

Ірина говорить, що мешканці будинку неодноразово викликали поліцію, але жодних зрушень у поведінці сусідки Юлії немає. Штрафи, які їй виписують, вона не сплачує. Мешканці під'їзду "відпочивають", коли Юлія іноді "зникає", як вона сама говорить, "виходить заміж". Куди звертатися далі, щоб вирішити проблеми з жінкою, сусіди не знають.

Інтернет-мережу збурили фото, де двоє людей займаються сексом серед білого дня на сходовому майданчику в під'їзді. Про чоловіка, якого застукали з Юлією, відомо, що він мешкає у власній квартирі в будинку №63 на вул. Поліської Січі. Сусіди просять звернути на це увагу місцеву владу, оскільки поліція безсила.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіків водить постійно: розповіли про жінку, яка влаштувала секс-утіхи в під'їзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути