вівторок, 27 грудня 2016 19:10

Чоловіки бітами побили власницю бару заради золотих прикрас

Чоловіки бітами побили власницю бару заради золотих прикрас
od.vgorode.ua

На Одещині двоє чоловіків бітами побили жінку-підприємця та зірвали з неї золоті прикраси. З тяжкими травмами голови потерпілу госпіталізували.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"У селі Палійове Одеської області двоє чоловіків у масках вдерлися до бару та напали на власницю. Підприємець у цей момент знаходилася у своєму закладі. Зловмисники накинулися на жінку. Почали бити бітами по голові та тулубу. Після цього зірвали з її шиї два золоті ланцюжки та золотий браслет. Забрали ноутбук та втекли. Потерпіла потрапила до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та забитою раною голови. Приблизно в той же час напали і на чоловіка - жителя села Нерубайське. Злочинці бризнули йому в обличчя з газового балончика. Відібрали сумку з боксерськими рукавичками та захисним бандажом" - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солдат інсценував власне викрадення: за звільнення вимагав $10 тис

Правоохоронці затримали нападників. Ними виявилися жителя с. Нерубайське Біляївського району та Білгород-Дністровська. Чоловікам загрожує покарання на строк від 3 до 10 років. Триває слідство.

У Деснянському районі столиці нападники побили 54-річну жінку до втрати свідомості. Після цього забрали сумку з 11 тис. дол. Зловмисників розшукують. Їм загрожує до 15 років ув'язнення. Триває розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки бітами побили власницю бару заради золотих прикрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути