вівторок, 20 квітня 2021 18:39

Чоловіка, який зник дорогою з дня народження, могли побити й вивезти – волонтер

Чоловіка, який зник дорогою з дня народження, могли побити й вивезти – волонтер
На Вінниччині продовжуються пошуки безвісти зниклого 23-річного Михайла Зубчука. Востаннє його бачили в ніч проти 11 квітня у мікрорайоні тяжилів в обласному центрі. Фото: vn.npu.gov.ua

10 днів у Вінниці шукають 23-річного Михайла Зубчука. Він повертався після дня народження і раптово зник на очах знайомих і друзів.

Пошуки з одного району міста розширилися майже по всій області. Нацгвардія, поліція і волонтери кілька днів прочісували лісосмуги, підвали, занедбані будівлі. Водолази перевірили озеро неподалік, але результатів жодних.

"Була відпрацьована територія біля озера, були водолази, вона опрацювали озеро. Ми пішли недобудовами, обшукали всі підвали. Наша теорія, що його побили й вивезли, от і ми шукаємо куди", - розповів волонтер, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два тижні пошуків і жодної версії: бухгалтерка зникла дорогою з роботи

У поліції відкрили кримінальне провадження. Слідчі кажуть, що опрацювали гігабайти відео, опитали сотні свідків, але жодних зачіпок. У той час хтось бачив бійку неподалік на автовокзалі, тож припускають – можливо Михайло був там.

"Повторно будуть обстежуватись водойми, паралельно відпрацьовується версія можливого конфлікту на Східному вокзалі, ми встановлюємо усіх осіб, які там були, чи учасниками, чи очевидцями", - каже Анна Олійник з обласної поліції.

Рідні й друзі ж не припиняють пошуки ні на мить. Перевіряють всю інформацію, яка з'являється в мережі, й просять людей, які щось чули чи знають, де може бути Михайло Зубчук, одразу повідомляти.

Михайло Зубчук зник 10 днів тому, коли повертався після дня народження. Був у компанії трьох дівчат, з якими на таксі мав їхати додому. Але раптово розвернувся в протилежний бік і просто побіг геть. На камерах спостереження видно, як він біжить по алеї та зникає в темряві. Мати Надія Лукаш каже, піти з дому добровільно син не міг. Бо вона бореться з онкологією і потребує догляду, а він її єдиний і турботливий син.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка, який зник дорогою з дня народження, могли побити й вивезти – волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути