пʼятниця, 18 жовтня 2013 13:05

Чоловік, який представився помічником нардепа, відкусив носа відомому перекладачу

Відомого київського перекладача Андрія Беседина, що супроводжує зірок телеканалу СТБ, спотворив невідомий чоловік. Спочатку він представився помічником депутата, і попросив допомогти у перекладі. А потім зненацька вп'явся зубами в обличчя й відкусив носа, йшлося у сюжеті "Вікон" на СТБ.

До лікарні чоловіка привезли майже без носа. Тутешня операційна такого ще не бачила. Лікарі збіглися, аби подивитися. Загалом Андрію наклали 15 швів. Йому пощастило. Це той випадок, коли зостатися з носом - щастя.

Андрій зустрівся з незнайомцем, що запропонував йому роботу. Чоловік представився - Дмитро Стадник. Андрій пригадує - той був дорого вдягнений, сказав, що має великий автомобіль, а головне, що він помічник народного депутата.

В кав'ярні в київському середмісті вони продовжили перемови. Дмитро не забував час-від-часу демонструвати свій соціальний статус.

Андрій стверджує - пили вони тільки каву, але розмова раптом перейшла до образ. А далі відбулося приблизно те, що в пам'ятному матчі Тайсон проти Холіфілда. Тільки тут за делікатес правила інша частина тіла.

Далі була лікарня, згодом міліція, яка кривдника, відпустила, мовляв, відкушений ніс - ще не доказ.

Костянтин Борисенко, прес-секретар районного осередку Партії регіонів, переконує - ніякого помічника депутата на ім'я Дмитро Стадник немає.

Дивно, що чотири телефони, якими користувався мажор, належать іншим людям.

Журналісти вирішили навідатися до мажора додому. Його будинок не дуже схожий на елітну нерухомість. Тісний коридор, пошарпаний дзвоник.

Сусіди розповіли, що це скромний молодик, мешкає з батьками, заробляє на життя ремонтом та продажем телефонів. Тому й носить їх із собою десятками. Та й розкішної машини родина Стадників з роду-віку не мала.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який представився помічником нардепа, відкусив носа відомому перекладачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути