понеділок, 28 червня 2021 11:22

Чоловік, який облив викладачку лайном, пояснив свій вчинок

Чоловік, який облив викладачку лайном, пояснив свій вчинок
У Чернівецькій області на завучку медколеджу вилили відро фекалій. Фото: скріншо із відео

Чоловіка, який облив лайном викладачку Новоселицького медколеджу у Чернівецькій області, звати Дмитро Корній.

Учинив так, бо викладачка вимагала в сина-студента хабар за іспит - €300. Він не заплатив. Зрештою, не склав іспит. Про це родина дізналася за день до випускного. То ж чоловік "не знав, як вчинити інакше". Слова батька підтвердив і сам студент, Сергій Корній. Розповів, що викладачка при зустрічі сказала заплатити, аби "все було добре з екзаменом".

"Дізналися, що син не склав іспит за день до випускного. Облити багнюкою було нетолерантно з мого боку, але не знав, як вчинити інакше. Я вважаю, що за навчання не треба платити хабарі", – каже Дмитро Корній, передає Суспільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидата в президенти облили лайном

Викладачка ж говорить, що грошей не вимагала. Звинувачення називає брехнею. Вчинок чоловіка пояснює тим, що у місті його називають "скандальним".

"Дуже боюся за свою сім'ю та за своє здоров'я, тому звернулася до поліції", – розповідає Анна.

26 червня у поліції відкрили кримінальне провадження. Справу розслідують як хуліганство. Чоловіку загрожує до чотирьох років В'язниці. Відомо, що раніше у поліції відкривали провадження за фактом хуліганства з його боку.

У Новоселицькому медичному коледжі в день вручення дипломів на завучку та за сумісництвом кураторку однієї з груп вилили відро нечистот. 33-річна жінка викликала поліцію. Розповіла, що незнайомці облили її біля Будинку культури, куди вона була запрошена на захід. У мережі з'явилося відео інциденту. На кадрах видно, як чоловік підходить до святково вдягненої жінки, бере до рук відро та виливає на неї щось коричневого кольору з криком "Це тобі за сина!". Поруч у цей час перебувають кілька молодих людей у костюмах.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який облив викладачку лайном, пояснив свій вчинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути