Ексклюзиви
понеділок, 09 листопада 2020 12:20

Чоловік вдарив пакетом мотоцикліста-порушника, водій йому помстився

Чоловік вдарив пакетом мотоцикліста-порушника, водій йому помстився
Мотоцикліст, який не бажав стояти у заторі, вирішив проїхати по тротуару. Це не сподобалось імпульсивному літньому перехожому . Чоловік вдарив водія пакетом, він впав, але коли піднявся, то вирішив помститися. Мотоцикліст вдарив чоловіка Фото: kyiv.24tv.ua

У Києві в районі метро Почайна між мотоциклістом та чоловіком похилого віку виникла сутичка.

Мотоцикліст, який не бажав стояти в заторі, вирішив проїхати по тротуару. Це не сподобалось імпульсивному перехожому. Відео сутички опублікував у Facebook журналіст Костянтин Андріюк. Чоловік вдарив водія пакетом, він упав, але коли піднявся, то вирішив помститися. Мотоцикліст вдарив чоловіка. На відео видно, як він лежить на тротуарі, а біля нього бігають 2 мотоциклісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві водій побив велосипедиста за зауваження

У коментарях під постом Андріюка пише інший журналіст – Олексій Братущак. Він знайшов профіль мотоцикліста і повідомив, що той офіційний представник швейцарської компанії Motorex. Він якраз їхав на брендованому IRBIS TTR 110. Порушник хвалився, що вдарив чоловіка в груди.

В Одесі на вул. Маразліївській чоловік на Daewoo Lanos в'їхав у дорожній знак та напав на патрульних. Порушник спробував втекти з місця події. Заподіяв поліцейським травми у вигляді забою головного мозку та закритої черепно-мозкової травми.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вдарив пакетом мотоцикліста-порушника, водій йому помстився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути