четвер, 17 вересня 2020 10:17

Чоловік вбив сусідів та інсценував їхнє самогубство

Чоловік  вбив сусідів та інсценував їхнє самогубство
Чоловік намагався приховати злочин

16 вересня в місті Охтирка Сумської області сталася трагедія. 36-річний чоловік вбив 2 людей та намагався приховати злочин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

До поліції звернувся місцевий житель і повідомив про зникнення сусідів. Коли поліцейські прибули за викликом, вони виявили в будинку 2 трупи — повішеного чоловіка та його співмешканку. У загиблих на тілі були сліди від побоїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік намагався вбити дружину через ревнощі

"Спочатку здавалося, що нібито чоловік побив до смерті співмешканку, а потім вчинив самогубство через повішання. Однак, під час проведення слідчих дій встановлено, що до злочину причетний зовсім інший чоловік. Як з'ясувалося, 12 вересня 2020 року до загиблих приходив їхній знайомий. На ґрунті ревнощів він спочатку задушив 42-річного чоловіка, а потім побив до смерті 54-річну жінку. Щоб уникнути покарання, інсценував самогубство чоловіка", — йдеться в повідомленні.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство та умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Невдовзі чоловіку оберуть запобіжний захід.

У Кропивницькому поліцейські врятували чоловіка, який хотів повіситися. Із зашморгом на шиї чоловік просив копів із ним поговорити.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вбив сусідів та інсценував їхнє самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути