понеділок, 14 грудня 2020 18:10

Чоловік вбив чавунним казаном знайомого і ховався в реабілітаційному центрі
3

На Харківщині чоловік посварився зі знайомим і вбив його.

Про те, що чоловіка вбили, повідомила його колишня дружина, розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка образилась на чоловіка і вбила його ніжкою від стола

Чоловік посварився зі своїм знайомим і вбив його
Фото: hk.npu.gov.ua
Про те що чоловіка вбили повідомила його колишня дружина
Зловмисник ударив чоловіка чавунним казаном

"У вересні 2020 року до поліції Зміївського району звернулася 45-річна жителька селища Покотилівка. Вона заявила, що знайшла мертвим колишнього чоловіка за місцем його мешкання у власному будинку в селі Артюхівка. Під час роботи на місці події поліцейські виявили тіло чоловіка на дивані, вкрите ковдрою. Експерти зафіксували факт насильницької смерті потерпілого. Згідно з висновками судово-медичних експертів, причиною смерті 50-річного мешканця Зміївського району стала відкрита черепно-мозкова травма, яка могла бути спричинена в результаті неодноразових ударів знайденим при огляді місця події чавунним казаном з плямами крові", - сказано в повідомленні.

На знарядді вбивства поліцейські знайшли сліди ДНК невідомого чоловіка, який, імовірно, був у помешканні потерпілого. Також вони зафіксували факт того, що до колишньої дружини вбитого телефонували кілька десятків разів з незнайомого номера.

Проводячи далі розслідування, правоохоронці з'ясували, що на початку липня потерпілий прямував в кількох автобусах з Харкова до Артюхівки з невідомим чоловіком. Обидва вийшли на одній зупинці. Завдяки розслідуванню, поліцейські з'ясували хто вбивця. Ним виявився 37-річний раніше неодноразово засуджений житель Зміївського району.

У той день вони з загиблим приїхали з Харкова до Артюхівки. Житель Зміївського району запросив зловмисника до себе в гості. Там між ними стався конфлікт. У результаті кривдник вдарив господаря помешкання кілька разів чавунним казаном по голові та втік.

Зловмисника затримали 14 грудня території Дніпропетровської області. Він перебував в одному з реабілітаційних центрів. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі, або ж довічне ув'язнення. Слідство триває.

У Маріуполі двоє чоловіків забили до смерті іншого чоловіка. Потерпілий не виконав роботу, за яку йому заплатили 30 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вбив чавунним казаном знайомого і ховався в реабілітаційному центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути