середа, 16 вересня 2020 14:23

Чоловік у розшуку та під арештом блукає та жебракує з дітьми

Чоловік у розшуку та під арештом блукає та жебракує з дітьми
Волонтер побачив, як чоловік використовує дітей для продажу квітів. Він зателефонував до поліції Фото: tsn.ua

В Одесі чоловік, який перебуває у розшуку за крадіжку в Ізмаїлі, вже декілька тижнів блукає і, як говорять очевидці, використовує дітей для жебракування. Активісти неодноразово зверталися до поліції і чоловіка затримували, однак потім його знову бачили з дітьми на вулиці. Про це у одеському чаті реагування на дітей-жебраків повідомив волонтер Тамерлан Баннура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько змушував доньку жебракувати

7 вересня волонтер побачив, як чоловік використовує дітей для продажу квітів. Він зателефонував до поліції. За словами Баннури, правоохоронці з'ясували, що чоловік був у розшуку за крадіжку в Ізмаїлі. У нього всього 5 дітей.
"Його заарештували, і дітей повезли додому до мами. Але, не факт, що там мама є. Чоловік дав адресу, де він живе, поліція поїхала туди і не змогла знайти таку адресу. Вони повернулися назад і забрали його з дітьми, щоб поїхати туди заново. Вже близько 03:00", - написав волонтер.
Але згодом, вже 13 і 14 вересня, чоловіка знову побачили активісти. "Він щойно був з дітьми біля залізничного вокзалу і пішов в бік Канатної. З ним двоє дітей. Звернув увагу, що дитина, яка на руках була, найменша, ніколи не рухалась, висіла на руках. Явно під чимось", — припустив Баннура.

В ніч на 16 вересня чоловіка з дітьми знову побачили під час жебракування. Волонтер викликав поліцію. Вони зупинили горе-батька і, за словами активіста, знову забрали до Приморського відділу поліції.

У поліції інцидент поки що не коментують.

У Львові камери відеоспостереження зняли пару можливих наркоманів із малою дитиною. Їх помітили між готелем "Супутник" і "Аквапарком". На відео жінка у присутності дитини робить внутрішньовенну ін'єкцію чоловікові. Перед цим вони насторожено оглядаються довкола.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік у розшуку та під арештом блукає та жебракує з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути