середа, 21 березня 2018 16:07

Батько змушував доньку жебракувати

Батько змушував доньку жебракувати
Приїхав просити милостиню, бо мало зарплати. Фото:osoblyva.com

В Івано-Франківську батько змусив свою 13-річну доньку жебракувати.

Він має офіційну роботу і чотирьох неповнолітніх дітей. До Івано-Франківська приїхав із Закарпаття, - про це пише "Курс".

20 березня поліцейським зателефонували на 102. Сказали, що біля центрального ринку жебракує чоловік разом з дитиною.Правоохоронці їх знайшли.
Чоловік розповів, що приїхав просити у людей грошей, бо "зарплати мало, щоб годувати дітей". Дружина покинула, і він сам виховує чотирьох неповнолітніх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жебрачка збудувала будинок на пожертви киян

При собі батько мав свідоцтва про народження дітей. Працівники ювенальної превенції з'ясували, що чоловікові 40 років, а доньці, що жебракувала – 13. За дві години перехожі накидали їм близько 200 гривень.

Правоохоронці встановили, що в родині є ще троє дітей, чоловік офіційно працює. За те, що дитина не була у цей день у школі, тато поніс відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків і заплатив штраф.

Якщо він далі змушуватиме дітей жебракувати, йому загрожує кримінальна відповідальність. За втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років. Або можуть позбавити волі на той самий строк за втягнення неповнолітніх у систематичне випрошування грошей у сторонніх осіб.

У столиці киянин змусив стати на коліна чоловіка, який біля станції метро Дарниця просив гроші, прикидаючись покаліченим бійцем АТО.

Зараз ви читаєте новину «Батько змушував доньку жебракувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути