понеділок, 20 квітня 2020 16:01

Чоловік стріляв по людях з вікна квартири

Чоловік стріляв по людях з вікна квартири
Чоловікові загрожує сім років позбавлення волі. Фото: Нацполіція

Столичні правоохоронці затримали киянина, який з вікна своєї квартири стріляв в перехожих.

"До Солом'янського управління поліції звернулася мешканка столиці та повідомила про те, що на вулиці Академіка Стражеска чутні постріли. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські. У ході проведення слідчих дій правоохоронці дізналися, що з вікна третього поверху стріляв чоловік, який проживає в одній з квартир", - повідомляє прес-служба поліції Києва.

Чоловік не хотів впускати у квартиру поліцію, вони потрапили туди за підтримки співробітників полку поліції особливого призначення. Під час проведення обшуку у квартирі виявили травматичний пістолет.

"Щоб приховати свою причетність до події, правопорушник закопав зброю в вазон з рослинами. Надалі пістолет, а також три стріляні гільзи з-під гумових куль, які знайшли біля під'їзду будинку, експерти вилучили та направили на проведення балістичної експертизи", - розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайду і вб'ю: шокуючі подробиці розстрілу молодої пари

41-річний затриманий раніше відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Силовики відкрили справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до семи років ув'язнення.

У Чернівцях на вулиці Воробкевича невідомий вистрелив у живіт 33-річному чоловікові. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де він помер під час надання медичної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік стріляв по людях з вікна квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути