пʼятниця, 05 березня 2021 15:02

Чоловік повернув сумку з пенсіями, яку загубила листоноша

Чоловік повернув сумку з пенсіями, яку загубила листоноша
На Херсонщині поліцейські розшукали майже 30 тис. грн. пенсійних грошей, які загубила листоноша. Фото: pixabay.com

В одному з сіл Верхньорогачицької територіальної громади на Херсонщині листоноша загубила сумку із майже 30 тис. грн пенсійних виплат. Жінка точно не знала, чи загубила маленьку сумку з грошима, чи її непомітно витягнули з великої сумки, де були газети й листи.

З'ясувалося, гроші знайшов місцевий житель. Спочатку вирішив залишити собі. А коли дізнався, кому вони призначалися – повернув. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумку з грішми ніхто не забирає

"Листоноша була в розпачі, адже того дня не могла видати людям пенсії. Працівники поліції майже похвилинно встановили всі місця, де була жінка, опитали жителів населеного пункту. Поштарка пояснила, що маленька сумка з грошима могла випасти з її великої сумки, коли вона на вулиці перед будинком діставала кореспонденцію. Правоохоронці ретельно оглянули вулицю, опитали її мешканців, але грошей ніхто не знаходив. Дехто з жителів згадав, що в проміжок часу, коли поштарка розносила кошти, бачили в селі немісцевий автомобіль. Встановили його власника, який виявився жителем сусіднього села", - розповіли в поліції.

Чоловік розповів, що їхав на авто і звернув увагу на сумку, яка лежала біля дороги. Коли побачив всередині кошти, вирішив забрати собі. За його словами, він не знав, що це пенсійні виплати.

Сумку з документами та майже $40 тис. жителька Бердичева забула в маршрутці. Наступного дня їй зателефонував чоловік і запропонував зустрітися. Він віддав їй сумку з грошима, та не взяв ані копійки винагороди. Згодом з'ясувалося, що великодушний чоловік - колишній грабіжник, який до того ж відбуває покарання в колонії.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік повернув сумку з пенсіями, яку загубила листоноша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути