субота, 30 квітня 2016 18:10

У Росії прибиральник знайшов конверт з тисячами євро

У Росії прибиральник знайшов конверт з тисячами євро

У московському аеропорту "Домодєдово" прибиральник знайшов конверт із валютою. Працівник клінінгової компанії виявив знахідку у візку на парковці.

Інцидент стався ще 27 квітня, однак відомо про нього стало у суботу, 30 числа. Чоловік не став відкривати конверт самостійно, а зв'язався із поліцією. Своєю чергою, правоохоронці прибули на місце подій та виявили у конверті 6,5 тисяч євро. Передає ТСН.

Наразі співробітники МВС РФ вивчають відео із камер спостереження в аеропорту, аби виявити власника конверту із грошима. Поліція має кілька версій розвитку подій.

За однією з них, гроші призначалися наркоділерам в якості оплати за товар.

Нагадаємо, що раніше засуджений повернув жінці сумку з великою сумою грошей. Сумку із документами та майже 40 тисячами доларів жителька Бердичева забула в маршрутці. Вже не вірила, що хтось поверне їй гроші, але сталося диво. Наступного дня їй подзвонив чоловік і запропонував зустрітися. Чоловік віддав їй сумку з грошима та не узяв ані копійчини винагороди. Згодом з'ясувалося, що великодушний чоловік - колишній грабіжник, який до того ж, відбуває покарання у колонії.

Зараз ви читаєте новину «У Росії прибиральник знайшов конверт з тисячами євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути