четвер, 06 квітня 2017 11:57

Чоловік намагався вбити дружину на очах у дітей

Чоловік намагався вбити дружину на очах у дітей
Чоловік порізав горло дружині ФОТО: facebook.com/zappolice

У Запоріжжі п'яний чоловік порізав горло дружини на очах у дітей. Двері патрульним відкрив 5-річний хлопчик. Сказав, що тато вбиває матір. Сімейна драма розгорілася в одній із квартир по вул. Воронезької Хортицького району.

Про це повідомила патрульна поліція Запоріжжя.

"Зі слів 33-річної потерпілої, її чоловік живе з іншою жінкою. У той день напився і прийшов до неї вимагати розлучення. Виникла сварка. Чоловік схопив ніж і намагався перерізати горло дружині. Свідками цієї картини були малі діти. Чоловік викликав "швидку". Лікарі повідомили поліцейських. На місці правоохоронці застали нападника. Він із кухонним ножем сидів над жінкою. На шиї потерпілої були значні порізи", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масова бійка за торгову точку: на людей напали тітушки з ножами (оновлено)

Правоохоронці застосували фізичну силу та надягли чоловікові кайданки. Потерпілій на місці надали медичну допомогу. Дворічну дівчинку та її 5-річного братика патрульні заспокоїли та передали близьким родичам. Затриманий чоловік вже мав проблеми з законом. Тривалий час перебував у в'язниці за вбивство, грабежі, крадіжки та розбій.

В Одесі чоловік підрізав колишню дружину, підозрюючи у викраденні його авто. Інцидент стався у ТЦ по вулиці Катерининській. Напередодні в чоловіка невідомі вкрали машину. Подумав, що причетна екс-дружина. Прийшов до магазину, в якому працює жінка. Вирішив розібратися. Під час конфлікту 43-річний чоловік кілька разів вдарив колишню ножем. Жінку прооперували. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік намагався вбити дружину на очах у дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути