Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2020 13:53

Чоловік автомобілем збив дорожніх робітників

Чоловік автомобілем збив дорожніх робітників
Водій не впорався з керуванням Фото: zaxid.net

14 вересня на автодорозі Львів - Ужгород неподалік міста Новий Калинів Самбірського району сталася ДТП. Був скоєний наїзд на двох чоловіків, які виконували дорожні роботи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Водій автомобіля "ГАЗель" - 51-річний львів'янин, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та скоїв наїзд на двох працівників дорожньо-будівельної компанії, які в момент аварії виконували дорожні роботи", — йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажівка розчавила 5-класницю

Від травм, отриманих через аварію, 26-річний мешканець Самбора загинув на місці. 45-річного мешканця району з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

Водія затримали. У поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Водію може загрожувати до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

На польовій дорозі між селами Лютарка та Новостав Ізяславського району Хмельницької області водій ВАЗ 21213 переїхав 59-річного чоловіка. Порушник зник з місця ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік автомобілем збив дорожніх робітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути