четвер, 30 липня 2020 17:38

П'яний водій на смерть переїхав чоловіка на польовій дорозі й утік

П'яний водій на смерть переїхав чоловіка на польовій дорозі й утік
На Хмельниччині п'яний водій переїхав на смерть п'яного чоловіка, який лежав у траві на польовій дорозі. Фото: hm.npu.gov.ua

На польовій дорозі між селами Лютарка та Новостав Ізяславського району Хмельницької області водій ВАЗ 21213 переїхав 59-річного чоловіка і зник з місця ДТП. Це сталося 29 липня, близько 16:00.

Поліцейські упродовж кількох годин встановили і затримали чоловіка. Перевірка його за допомогою приладу "Драгер" показала 1,27 проміле алкоголю в крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кидало дорогою: 45-річного чоловіка переїхали кілька авто

"Попередньо встановлено, що 45-річний житель с. Борисів, керуючи автомобілем ВАЗ 21213, скоїв наїзд на 59-річного жителя села Новостав, який був п'яний і лежав у траві. Водій зупинився, але не надав потерпілому жодної допомоги, не викликав "швидкої", після чого залишив місце аварії", - сказано в повідомленні.

Потерпілий від отриманих травм помер на місці події. Поліцейських на місце події викликали інші люди, які там проїжджали.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У Львівській області поліцейський на службовому авто збив 45-річного батька двох дітей і покинув його помирати на сільській дорозі. А сам тим часом за ніч встиг відремонтувати авто, щоб не було видно пошкоджень.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій на смерть переїхав чоловіка на польовій дорозі й утік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути