Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 18:40

Четверо кримчан намагалися доставити на Схід 1,8 млн грн для проплати антиукраїнських мітингів

Четверо кримчан намагалися доставити на Схід 1,8 млн грн для проплати антиукраїнських мітингів
Фото: zaholovok.com.ua

Cьогодні, 15 квітня, в залізничному пункті контролю "Мелітополь" cпівробітники Державної прикордонної служби України виявили чотирьох кур'єрів, які везли 1,8 млн грн для проплати антиукраїнських мітингів. Про це повідомляє прес-служба відомства.

У Держприкордонслужбі розповіли, що хлопець та троє дівчат віком від 25 до 30 років прямували на материкову Україну поїздом "Сімферополь - Дніпропетровськ". Всі вони виявилися громадянами України, жителями АР Крим.

"Під час паспортного контролю дані пасажири поводили себе досить зухвало та заявили, що прямують "на свадьбу в Хохляндію". Проте у ході подальшої перевірки почали плутатися у відповідях. Зважаючи на те, що на межі з Кримом проводиться перевірка осіб, які намагаються потрапити в інші регіони України для підбурення населення, маючи при собі дійсні паспорти громадян України, було прийнято рішення провести ретельний огляд подорожуючих", - йдеться в повідомленні.

У кожного з них виявили значні суми коштів, загалом 1,8 мільйона гривень. З попередніх пояснень, вони були кур'єрами та мали доправити гроші для проплати антиукраїнських мітингів у східних регіонах України.

Наразі їх передали співробітникам СБУ для з'ясування інших обставин.

Зараз ви читаєте новину «Четверо кримчан намагалися доставити на Схід 1,8 млн грн для проплати антиукраїнських мітингів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути