вівторок, 31 липня 2012 12:58

Черговий енергетичний колапс стався в Індії

Черговий енергетичний колапс стався в Індії
Що стало причиною колапсу у вівторок, поки невідомо. Фото: Reuters

Північ Індії, де в понеділок припинялася подача електроенергії, 31 липня знову опинився без світла, повідомляє CNN-IBN. Крім того, електрика відключилася і на сході країни. За даними телеканалу, всього колапс торкнувся столицю і 13 з 28 штатів.

Зокрема, без електрики залишилися штати Пенджаб, Харьяна, Хімачал-Прадеш, Уттар-Прадеш, Раджастхан, Джамму і Кашмір, Західна Бенгалія, Біхар, Орісса і Джаркханд, Уттаракханд, Ассам і Сіккім.

В результаті колапсу в Делі зупинилося метро, відключилися світлофори. На півночі Індії стали близько 150 поїздів наземних залізниць, уточнює The Times of India. У той же час CNN-IBN повідомляє, що залізничний рух зупинився і на сході, а загальне число поїздів, що стали, становить близько 500. Аварію обіцяють усунути за 5-6 годин. Перш за все, подачу світла планують налагодити в лікарнях та на транспорті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 300 мільйонів індусів залишилися без світла

Масштабне відключення електроенергії сталося на наступний день після того, як без світла залишилися сім північних штатів, населення яких складає близько 370 мільйонів чоловік. За попередніми даними, причиною понеділкової аварії стало перевищення цими штатами ліміту енергоспоживання, що посилило навантаження на розподільні мережі. Між тим що стало причиною колапсу у вівторок, поки невідомо.

 

Зараз ви читаєте новину «Черговий енергетичний колапс стався в Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути