понеділок, 03 червня 2013 16:48

Через селевий потік у Криму застряг автобус із турками

Через селевий потік у Криму застряг автобус із турками

3 червня на дорожнє полотно траси Ялта-Севастополь, внаслідок сильного дощу ( з 05:00 по 07:00 годину ранку), зійшов селевий потік, місцями з камінням.

Повідомлення про це надійшло до служби порятунку від очевидців о 06-50. В результаті події на дорозі застрягли автобус "Ікарус" з громадянами Турції, мікроавтобус та легковий автомобіль "Форд".

Селевий потік населеним пунктам не загрожує, жертв та постраждалих немає. Довжина селевого потоку 60-70 метрів, висота 40 см. Співробітниками кримської Державтоінспекції було перекрито трасу Ялта-Севастополь. Рух транспорту здійснювався в об'їзд іншою дорогою.

На місці подіє працювали оперативна група ГУ ДСНС України в АР Крим 3 трактора, 2 погрузчика служби цивільного захисту м. Алупка. О 10:20 рух автотранспорту на трасі Ялта-Севастополь відновлено.

Інша ситуація склалась на трасі місцевого значення Ялта-Форос-Гончарне, в районі Байдарских ворот. На дорожнє полотно впродовж 2 км. зійшло декілька селевих потоків. Вони ускладнили рух транспорту для туристів, які вирішили відвідати Храм Воскресіння Христова в Форосі. В деяких місцях нанос каміння склав 50-60 см.

На місці події працювала оперативна група ГУ ДСНС України в АР Крим, Ялтинське міське управління, 2 одиниці техніки та пожежно-рятувальний автомобіль. Жертв та постраждали не має. Об 11:30 рух автотранспорту на трасі Ялта-Форос-Гончарне відновлено.

Зараз ви читаєте новину «Через селевий потік у Криму застряг автобус із турками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути