неділя, 18 грудня 2022 22:39

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це зміни на краще" ‒ Путін поділився маячнею з дітьми

"Це зміни на краще" ‒ Путін поділився маячнею з дітьми
Російський диктатор Володимир Путін розповів, що світ стає "справедливішим". Фото: ukrinform.ua

Російський диктатор Володимир Путін вкотре висловився про зміни у світі. За його словами, усе, що відбувається ‒ "на краще".

А країна-терорист, судячи зі слів Путіна, робить "світ справедливішим". Про це він сказав 18 грудня у відеозверненні до учасників першого з'їзду Російського руху дітей та молоді. Його поширили пропагандистські російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін тричі відкладав повномасштабну війну ‒ українська розвідка

"Вірю, що це зміни на краще. І сподіваюся, що своїми справами, вчинками, своєю рішучістю та при цьому відкритістю наших намірів, планів, принципів ми зможемо зробити світ справедливішим. Таким, де всі народи по-справжньому рівні. Де кожен має право на повагу, на те, щоб слідувати своїм традиціям, говорити своєю рідною мовою, шанувати своїх предків. І де всі мають можливість для максимальної самореалізації незалежно від того, в яких умовах людина виросла, з якої сім'ї вона походить", ‒ сказав диктатор.

Російський диктатор Володимир Путін не зважає на втрати серед своєї армії. Про це повідомив глава Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін на зустрічі з директором Центрального розвідувального управління США Вільямом Бернсом.

Кремль розіслав доручення підконтрольним ЗМІ "відбілювати" президента Росії Володимира Путіна участю у "безглуздих заходах". Ідеться про відкриття індичої ферми чи відремонтованої магістралі. Про це повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «"Це зміни на краще" ‒ Путін поділився маячнею з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути