середа, 21 лютого 2007 17:11

БЮТівці принесли в Раду біотуалет. Електрощитову блокуватимуть до ранку

БЮТівці принесли в Раду біотуалет. Електрощитову блокуватимуть до ранку

Депутати блоку Тимошенко та "Нашої України" захопили електрощитову кімнату у Верховній Раді. Там встановили біотуалет, диван та три столи. Зараз в електрощитовій перебуває 5 БЮТівців та електрик. До кімнати нікого не впускають і не випускають.

На стільцях під дверима електрощитової депутати-опозиціонери грають в шахи. Серед них БЮТівці: Абдулін, Шкіль, Шевченко.

Переміщатися по східцях Верховної Ради не дозволено.

Наразі в парламенті проходить засідання Ради коаліції, на якому вирішується питання як виходити зі складеної ситуації. За словами "регіонала" Тараса Чорновола, не виключено, що пленарні засідання не проводитимуть до кінця тижня.

Нагадаємо, що сьогодні 15 БЮТівців вимкнули світло у ВР та відключили систему голосування "Рада".

Блок Тимошенко наполягає на прийнятті Верховною Радою закону про обмеження росту тарифів на житлово-комунальні послуги. Один з лідерів фракції Олександр Турчинов заявив, що без цього закону подальша нормальна робота парламенту неможлива.

Верховна Рада 20 лютого відмовилася внести до порядку денного проект закону про обмеження зростання тарифів на житлокомунпослуги темпами зростання зарплат.

Також парламент відмовився включити до порядку денного проект постанови N3183-1 "Про подолання негативних наслідків підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги".


"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «БЮТівці принесли в Раду біотуалет. Електрощитову блокуватимуть до ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути