середа, 22 лютого 2012 10:10

Бразильський карнавал закінчився погромами, пожежами і безладами

Бразильський карнавал закінчився погромами, пожежами і безладами

Підбивання підсумків змагання шкіл самби на карнавалі у бразильському місті Сан-Паулу закінчилося безладами, повідомляють місцеві ЗМІ.

Подібно карнавалу в Ріо-де-Жанейро, виступ кожної школи самби в Сан-Паулу оцінюється за десятибальною шкалою в десяти категоріях, серед яких сюжет, розкриття теми, гармонійність і злагодженість рухів учасників, образність костюмів і декорацій.

Заворушення почалися в момент оголошення оцінок. Невідомий чоловік проник через поліцейське оточення і розірвав конверт, в якому знаходилися бюлетені з результатами суддівства. Потім група людей підпалила одну з пересувних карнавальних декорацій, що стояли поблизу, виготовлених із застосуванням пластику, тканин та інших легкозаймистих матеріалів, в результаті чого почалася пожежа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На цьогорічному карнавалі в Ріо були пишнотілі танцівниці

На місце події прибули пожежники і посилені наряди поліції. Даних про потерпілих не надходило. Обсяги збитків уточнюються.

В результаті заворушень церемонія підбиття підсумків карнавалу в Сан-Паулу була зірвана. Керівництво місцевої ліги шкіл самби зібралося на екстрену нараду, на якій буде прийнято рішення про підсумки змагання.

Зараз ви читаєте новину «Бразильський карнавал закінчився погромами, пожежами і безладами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути