неділя, 31 липня 2022 08:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Братчук прокоментував "бавовну" в Севастополі
3

Речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук прокоментував повідомлення росЗМІ про начебто удар Збройних сил України. Пропагандисти пишуть, що по штабу Чорноморського флоту Російської Федерації вдарили з безпілотників у ніч проти 31 липня.

За словами Братчука, це – відверта провокація. Звільнення українського Криму від загарбників відбуватиметься не так і набагато ефективніше, зазначив речник ОВА в Telegram.

Пропагандисти пишуть, що по штабу Чорноморського флоту Російської Федерації українські захисники нібито вдарили з безпілотників у ніч проти 31 липня
Фото: t.me/oleksiihoncharenko
Пропагандисти пишуть, що по штабу Чорноморського флоту Російської Федерації українські захисники нібито вдарили з безпілотників у ніч проти 31 липня
Пропагандисти пишуть, що по штабу Чорноморського флоту Російської Федерації українські захисники нібито вдарили з безпілотників у ніч проти 31 липня

"Повідомляють, що начебто в тимчасово окупованому Севастополі на штаб Чорноморського флоту РФ скинули якийсь вибуховий пристрій. Начебто постраждало п'ятеро людей. Звичайно, звинувачення лунають на бік Збройних сил України. Твердо можу заявити, що деокупація українського Криму та всіх українських міст Кримського півострову відбуватиметься зовсім по-іншому", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму Росія призиває до армії студентів з відстрочкою

Речник додав, що ніч в Одесі та області минула без повітряної тривоги та обстрілів. Сили оборони продовжують виконувати поставлені завдання та проводять заходи з бойової підготовки.

"За даними Генерального штабу ЗСУ, в бойовій готовності перебувають два ракетні носії. Вони несуть на борту ракети типу "Калібр". Імовірність ракетних атак – висока. З моря, повітря та тимчасово окупованого Криму", – повідомив Братчук.

Штаб Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі нібито атакували Збройні сили України. Повідомляють про "бавовну" в місті в ніч проти 31 липня.

Пропагандистські російські ЗМІ пишуть, що п'ять окупантів стали "300-ми". Також скасували будь-які святкові заходи, приурочені до Дня військово-морського флоту РФ, що відзначають сьогодні.

Радник голови Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко з посиланням на росЗМІ зазначив, що святкові заходи в місті скасували через нібито атаки українського безпілотника.

Зараз ви читаєте новину «Братчук прокоментував "бавовну" в Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути