Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2007 14:32

Брата президента Ізраїлю теж втягнули у сексуальний скандал

Рідного брата президента Ізраїлю Моше Кацава, якого звинувачують в зґвалтуванні і злочинах статевого характеру, також втягнули у сексуальний скандал.

Кілька тижнів тому дві жінки подали скаргу на Ліора Кацава, та звинуватили брата президента у сексуальних домаганнях. Ізраїльська поліція, перевірила жінок на детекторі брехні і переконалася у 100-вісотковій чесності їх свідчень. Днями вона допитає Ліора Кацава.

Сам Ліор, який завзято захищав брата під час його секс-скандалу, назвав звинувачення "ще однією фантастичною історією, яка є повною нісенітницею і злісною витівкою".

Примітно, що про історію з братом президента стало відомо того ж дня, коли Ізраїль відкликав свого посла у Сальвадорі Цуріеля Рефаеля за "негідну поведінку", також втягнутого у секс-скандал.

Близько двох тижнів тому поліцейські Сальвадору виявили дипломата голим на вулиці, з кляпом у роті і закутого ув наручники. Предмети туалету свідчили про те, що посол займався сексом у стилі садомазохізму, передає Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Брата президента Ізраїлю теж втягнули у сексуальний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути