вівторок, 05 травня 2020 12:14

Брат убив батька та бабу: що відомо про родичів жінки, яка гуляла з головою доньки

Брат убив батька та бабу: що відомо про родичів жінки, яка гуляла з головою доньки
Тетяну П'янову затримали у Харкові із головою доньки в пакеті. Обезголовлене тіло 13-річної дівчинки знайшли вдома у селі Подвірки. Фото: скрін відео facebook.com/anyajurchenko

38-річну Тетяну П'янову та її доньку 13-річну Христину із села Подвірки Дергачівського району на Харківщині все життя гнобили родичі-чоловіки.

Цілком ймовірно, що вбивцю дівчинки потрібно шукати серед них, вважає знайома родини Лариса Семеніхіна. Вона товаришує з тіткою підозрюваної.

За словами жінки, двоюрідний брат Тетяни 2004 року під впливом наркотиків убив батька і бабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Помилка молодості": показали фото дівчинки, якій мати відтяла голову

"Відсидів 15 років, торік випустили. Поліції до тих, хто вийшов із в'язниці, справи немає. А він, може, жив-гостював у брата і сестри. Ті, хто знає цю сім'ю і їхню рідню, схильні думати, що мати, як і дівчинка, - жертви чоловіків алкоголіків-наркоманів, які живуть там усі купою. Я думаю, над Танею і донькою по-звірячому познущалися свої ж чоловіки. Добре б слідство розібралося, а не так, як завжди. Дуже легко повісити все на жінку, можна і не напружуватися. Ви думаєте, сусіди не бояться говорити на камеру? Їх теж можуть знайти з відрізаною головою", - припускає Семеніхіна, передає "Город Х".

Додає, що до брата Тетяни, Антона, завжди приходили сумнівні друзі. Жінка одна працювала, а її всі використовували. Брат із дружками зривав замки, тероризував сестру і племінницю. Тетяна, за словами знайомої, зверталася неодноразово в поліцію. Але злидні з родичами-алкоголіками нікому не потрібні.

Про те, що брат Тетяни П'янової п'є, бив жінку та чіплявся до племінниці, уже розповідав інший знайомий. Казав, що Тетяна неодноразово зверталася в поліцію, але там не реагували. Натомість, у поліції таку інформацію не підтвердили. Кажуть, звернень від жінки не надходило. А об'єктивних даних вважати, що щодо дівчинки мали місце інтимні домагання, слідство на даний час не має.

Зараз ви читаєте новину «Брат убив батька та бабу: що відомо про родичів жінки, яка гуляла з головою доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути