понеділок, 29 травня 2017 13:01

Браконьєр підстрелив 9-річного хлопчика
3

9-річний хлопець збирав у лісі гриби та отримав наскрізне поранення лівого передпліччя. Ймовірно стріляв браконьєр
Фото: Поліція Закарпаття
У підозрюваного в пораненні 9-річного хлопця вилучили зареєстровану  мисливську рушницю "ІЖ" 12-го калібру та 6 патронів
У підозрюваного в пораненні 9-річного хлопця вилучили зареєстровану  мисливську рушницю "ІЖ" 12-го калібру та 6 патронів

28 травня у лісі біля села Поточок Хустського району Закарпаття браконьєр поранив пострілом із мисливської рушниці 9-річного хлопчика, котрий збирав гриби.

Про це йдеться у повідомленні обласної поліції.

У хлопця - вогнепальне наскрізне поранення лівого передпліччя. Він пояснив, що коли збирав гриби - бачив в лісі чоловіка з рушницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мисливець підстрелив на полюванні товариша

"Особу ймовірного стрільця поліція встановила. Ним виявився 47-річний житель с.Поточок. Чоловік здійснив постріл із офіційно зареєстрованої мисливської рушниці й випадково влучив у хлопчика, що збирав неподалік гриби. Хоча сам підозрюваний все заперечує, каже, що не стріляв", - повідомляється.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження. Чоловікові загрожують громадські, виправні роботи або обмеження волі на строк до двох років. У нього поліція вилучила мисливську рушницю "ІЖ" 12-го калібру та 6 патронів. Зброю направлено на експертизу.

Колишня чемпіонка Австрії з шосейних велогонок Крістіане Косхір-Бітанте потрапила під обстріл на розігріві перед гонкою недалеко від італійського міста Вінченцо. 41-річна спортсменка отримала ушкодження руки і ноги після пострілів дробом. В австрійку стріляв місцевий мисливець, який переплутав її з зайцем.

Зараз ви читаєте новину «Браконьєр підстрелив 9-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути