пʼятниця, 04 січня 2019 11:25

Боксерові оголосили підозру в убивстві

Боксерові оголосили підозру в убивстві
Оголошено про підозру чоловікові, який під час вуличного конфлікту смертельно травмував чоловіка. Фото - facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Оголошено підозру чоловікові, який вночі 2 січня під час вуличного конфлікту смертельно травмував чоловіка. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

До суду готується клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото собачника, який одним ударом убив 26-річного чоловіка

За деякими даними, затриманим виявився киянин 36-річний Петро Очеретяний. Він кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу. Загиблий був офіцером Управління державної охорони. Чоловіка звали Василь Хмелюк. Йому було 26 років.

Подія сталася на вулиці Саперне поле на Печерську. Підозрюваний, який вигулював собак, вступив у словесну перепалку із перехожими чоловіками і під час конфлікту вдарив одного з опонентів у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці.

Зараз ви читаєте новину «Боксерові оголосили підозру в убивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути