середа, 22 червня 2011 11:26

Біля Севастополя плаває нафтова пляма розміром із футбольне поле

Біля Севастополя плаває нафтова пляма розміром із футбольне поле

В Інженерній бухті Севастополя з'явилася нафтова пляма розміром із футбольне поле - 200х50 метрів, яке одразу ж помітили місцеві мешканці та забили на сполох: "Один був прохід до моря для всього мікрорайону - між парканами військових частин, так тепер і тут не скупаєшся", пише Сегодня.

Ближче до вечора понеділка морський нафтосміттєзбирач від Севастопольського порту зібрав нафту і співробітники Азово-Чорноморської екологічної інспекції обстежили акваторію: "Кількість нафтопродуктів на поверхні води - 1,92 кг, збиток нанесений на 632 долара. Джерело ми поки не встановили", - повідомив заступник начальника інспекції Микола Маленко.

Місцеві сторожа тим часом вже висунули свою версію - це український корабель "Костянтин Ольшанський" злив невикористане паливо. Командир судна Віктор Марчишин такими підозрами обурений: "Ми ніколи не дозволили б собі зіпсувати улюблену бухту своєї рідної бази. Таке може бути тільки в аварійній ситуації, а таких на кораблі не було", - емоційно повідомив він.

Зараз ви читаєте новину «Біля Севастополя плаває нафтова пляма розміром із футбольне поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути