четвер, 05 липня 2012 16:44

Біля Львова грабіжники розстріляли працівників автозаправки

Біля Львова грабіжники розстріляли працівників автозаправки
Працівникам прострелили ноги. Фото: dp.ric.ua

5 липня о 3.30 ночі на автозаправці "Shell" в селі Чижків Пустомитського району Львівщини двоє злочинців пограбували заправку та поранили двох працівників.

"Невідомі чоловіки у масках забігли на АЗС, погрожуючи зброєю, забрали близько 2 тисяч гривень. У цей момент на автозаправці були оператор і касир. Обох поранено. Вони госпіталізовані у лікарню з пораненнями в ногу. Їх стан стабільний. Порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 187 ККУ - розбій . Працівники міліції у посиленому режимі шукають злочинців" – повідомила прес-секретар Львівської міліції Світлана Добровольська.

Автозаправка "Shell" знаходиться на вулиці Островського, 1а на в'їзді в село Чижків, на іншому боці — житлові будинки. На заправці є продуктовий магазин, там часто скуповуються місцеві мешканці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московська поліція пов'язала українця за пограбування аптеки

"На заправці працював наш односельчанин Олег — він заправляв автомобілі, а касиром — якийсь чоловік зі Львова, — розповідає місцева мешканка, називатись відмовляється. - У заправки змінилося недавно керівництво, тому працюють чоловіки не більше п'яти місяців. Олег розповідав, що був на вулиці, бачив, як вночі у приміщення магазину зайшло двоє чоловіків. За кілька хвилин почув вистріли і крики пораненого напарника. Побіг туди, а злодії вистрілили йому в стегно. Він подзвонив додому, жінка викликала сільську швидку. Поранених чоловіків повезли до Львова у восьму лікарню. Їм зробили операцію, Олег ходитиме, а стан другого чоловіка тяжкий — куля роздробила йому кістку. У Олега троє дітей."

Територію заправки обнесли обмежувальними стрічками правоохоронці. Коли запрацює — невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Біля Львова грабіжники розстріляли працівників автозаправки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути