вівторок, 29 січня 2013 11:28

Біля Алма-Ати розбився пасажирський літак

Біля Алма-Ати розбився пасажирський літак
Фото: emer.gov.kz

Вранці у вівторок, 29 січня, в Казахстані зазнав катастрофи пасажирський літак. За попередніми даними, загинули всі, хто був на борту. На місці працює оперативна група.

"У кілометрі від Алма-Ати розбився пасажирський літак. Загинуло більше 20 осіб", - повідомило джерело у правоохоронних органах.

За даними джерела, уламки літака виявлені поруч із фермою, розташованої неподалік від села Гулдала. Місце катастрофи літака оточене. В авіакомпанії у свою чергу повідомили, що число загиблих становить рівно 20 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині розбився спортивний літак, пілот загинув

Challenger 200 авіакомпанії SCAT виконував рейс DV 760 "Кокшетау-Алма-Ата". Літак прийняв на борт 15 пасажирів, чисельність екіпажу складає п'ять осіб.

"Впав літак між Кульжинським трактом і селищем Кизилту", - повідомив оперативний черговий департаменту з надзвичайних ситуацій АЛМ-Ати.

За наявними даними, сьогодні в районі аеропорту Алма-Ати видимість обмежена через туман.

На місце надзвичайної ситуації відразу після отримання інформації про катастрофу виїхали керівники прокуратури, Комітету національної безпеки та ін.

"В даний час на місці події працюють рятувальні підрозділи МНС. Почала працювати оперативна група МНС", - повідомляє з посиланням на службу центральних комунікацій при президентові Казахстану.

Зараз ви читаєте новину «Біля Алма-Ати розбився пасажирський літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути