понеділок, 24 травня 2021 19:22

Бились, стріляли й потрощили авто: компанія влаштувала дебош на базі відпочинку

На території однієї з баз відпочинку в селі Стара Збур'ївка на Херсонщині хулігани влаштували бійку на території однієї з баз відпочинку.

Спочатку вони побили відпочивальників, а потім потрощили автівку охоронної фірми. 56-річна жінка викликала поліцію, розповіли у відділі комунікації ГУНП області.

Автор: hr.npu.gov.ua
  На Херсонщині поліцейські затримали дебоширів, які влаштували бійку на базі відпочинку
На Херсонщині поліцейські затримали дебоширів, які влаштували бійку на базі відпочинку

"Після вживання алкоголю троє чоловіків із однієї компанії почали поводити себе неадекватно, на зауваження не реагували. Далі між дебоширами та чоловіками віком від 30 до 52 років з іншої компанії виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Поліцейські конфлікт зупинили, взяли заяви у потерпілих і відвезли їх в лікарню. А компанія правопорушників поїхала з території закладу", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в курортному селищі: 18-річного потерпілого не врятували

За годину дебошири знов повернулись на територію закладу на автомобілі BMW X5. І продовжили поводити себе зухвало.

"Адміністрація закладу викликала охоронну фірму, але її працівникам заспокоїти дебоширів так і не вдалось. Натомість чоловіки ще й пошкодили автомобіль охоронців та продовжили свій "відпочинок", від'їхавши від інших гостей на відстань близько 100 метрів. Невдовзі один із відпочиваючих побачив, як нетверезий чоловік дістав пістолет і зробив декілька пострілів в гору. Після цього адміністрація одразу зателефонувала в поліцію", - додали в поліції.

Підозрювані - мешканці Херсона. Одному з них 25-років, іншому – 31. Їх затримали. Автомобіль та зброю вилучили, за словами т.в.о. начальника територіального підрозділу поліції м. Гола Пристань Антона Кучеренка. За хуліганство затриманим загрожує до семи років в'язниці.

На Рівненщині шукають причетних до поранення 20-річного чоловіка поблизу бази відпочинку у селі Ходоси. Там копанія із восьми людей святкувала день народження. Чоловік перескочив через паркан, аби прогулятися. Там його знайшли з простреленими ногами. Хто й чому в нього стріляв – потерпілий не пам'ятає.

Зараз ви читаєте новину «Бились, стріляли й потрощили авто: компанія влаштувала дебош на базі відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути