четвер, 21 січня 2016 05:11

Бійців ПС, затриманих на Драгобраті, визнали потерпілими

Бійців ПС, затриманих на Драгобраті, визнали потерпілими
Фото: tsn.ua

Ужгородський міськрайонний суд визнав потерпілими затриманих за бійку на Драгобраті бійців Правого сектору. Про це повідомив адвокат Роман Бухтояров на своїй сторінці в Facebook.

За його слоавми, суд задовольнив скаргу адвокатів на бездіяльність слідчого управління Нацполіції в Закарпатській області, зобов'язав поліцію внести відомості про побиття бійців до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування.

Також Бухтояров зазначив, що подав у прокуратуру заяву стосовно голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. Адвокат звинувачує його в розголошенні особистих даних затриманих бійців і подробиць досудового слідства.

Суд зобов'язав мусорів внести відомості по хлопцях. Сьогодні слідчими суддями Ужгородського міськрайонного суду розгляну...

Posted by Бухтояров Роман on Wednesday, January 20, 2016

Раніше повідомлялося, що один з пістолетів, вилучених у представників Правого сектора на Драгобраті, був викрадений в лютому 2014 року під час захоплення управління СБУ в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, на території туристичної бази відпочинку Хата Магната, неподалік від урочища Драгобрат, 10 січня сталася бійка.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив прізвища учасників бійки на курорті Драгобрат і зазначив, що всі вони не є місцевими жителями.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що невідомими зі зброєю були бійці Правого сектора. За словами очевидців "або атошники або ПС прийшли на базу Хата Магната. Почали вимагати "гостинців", проте розраховуватися за надані послуги відмовилися".

Згодом командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький повідомив, що в результаті бійки затримані бійця з позивним "Хорват" - начальника оперативного штабу, одного з організаторів і першого офіційного командира 5-го ОБАТ ДУК ПС і бійця з позивним "Біс" - командира 13-го запасного батальйону ДУК ПС (Київ), який воював в Донецькому аеропорту.

Зараз ви читаєте новину «Бійців ПС, затриманих на Драгобраті, визнали потерпілими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути