середа, 09 січня 2013 16:10

Безробітний залізничник застрелився на Різдво

Безробітний залізничник застрелився на Різдво
Фото: ru.publika.md

В селі Немовичі Сарненського району Рівненської області ховають 29-річного Павла. Молодий чоловік вистрелив собі у живіт з мисливської рушниці увечері 7 січня. Його тіло несподівано виявив брат, який прийшов до господи заколядувати.

Покійний мешкав зі своєю родиною у будиночку біля залізничної станції Немовичі. Їх поселили туди, бо Павло та його 29-річна дружина Юлія обоє працювали на залізниці. Але кілька місяців тому голова сім'ї звільнився і став безробітним. У селі кажуть, що з того часу він почав зловживати спиртними напоями, однак дружина продовжувала працювати за двох і годувати родину. Подружжя виховувало маленького сина.

"Родичі самогубці розповідають, що останнім часом Павло поводився трохи неадекватно, був якийсь дивний. Але про те, щоб піти з життя – ніколи відкрито не говорив. До Різдва в сім'ї готувалися як завжди, купили сину подарунки, наготували їсти", - каже Катерина Попенко з прес-центру обласного управління МВС. – "Але того вечора у понеділок Павло остався у хаті на самоті. Малюк відпросився на свято у гості до сусідів, а дружина пішла селом колядувати. Брат саме вирішив провідати Павла і зайшов з колядками до незачиненого будинку. Раптом у кімнаті він побачив мертвого господаря, який стояв на колінах біля ліжка. Допомогти йому уже було неможливо – молодий чоловік прострелив собі живіт".

Павло застрелився із власної гладкоствольної мисливської рушниці. Посвідчення мисливця він отримав ще у липні 2011-го року. Причини та обставини його самогубства нині розслідують правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний залізничник застрелився на Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути