Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2013 16:36

Безробітний молодик у Рівному крав пожертви для онкохворих дітей

Безробітний молодик у Рівному крав пожертви для онкохворих дітей
Фото: cripo.com.ua

У Рівному міліціонери затримали 26-річного чоловіка, який обкрадав магазини. Злодій спеціально забирав із торгових точок скриньки з пожертвами на лікування тяжкохворих дітей. Жінки-продавчині наздогнати його не могли. За півроку він виніс щонайменше 5 скриньок.

Олексій приїжджав до Рівного із селища Квасилів Здолбунівського району, що за кілька кілометрів від обласного центру.

"Він діяв за однією схемою – заздалегідь обирав магазин, де знаходилася скринька з пожертвами. Приходив туди й терпляче вичікував, коли поблизу не буде покупців. А потім за лічені секунди хапав бокс з грошима і тікав чим далі, - розповідає Олена Дудко з обласного управління міліції. – Щоб привертати менше уваги, скриньку якнайшвидше викидав у кущі. Потім вертався до сховку і вже витягав гроші. На вкрадені кошти купував собі харчі та випивку".

Попався молодик лише в суботу 13 липня. Пізно ввечері його з черговою скринькою в руках помітили перехожі, коли він біг вулицею Олени Теліги. Люди звернулися до міліціонерів, яких побачили на дорозі. Ті кинулися навздогін.

"Двоє правоохоронців побігли слідом, а інші двоє поїхали службовим автомобілем напереріз втікачу. Молодик намагався загубитися серед перехожих, але його таки упіймали, - додає Олена Дудко. – Він навіть не думав, що ці гроші мали рятувати життя хворим дітям. Пояснює, що не мав роботи, а живе в Квасилові з батьком та бабусею".

Коли крадія схопили, він показав місце, куди викинув останню скриньку. У ній було приблизно 400 гривень. Скільки всього накрав грошей у 5-ти скриньках за півроку – не знає. Наразі міліціонери перевіряють кожен із цих випадків та встановлюють загальну суму збитків.

1 липня із продовольчого магазину на проспекті Миру зникла скринька з пожертвами для 5-річного тяжкохворого рівнянина Аскольда Павловича, батьки якого збирають гроші на хіміотерапію. Крадія зафіксувала камера спостереження закладу. В міліції підтвердили, що крадіжку скоїв той самий хлопець, якого затримали 13 липня на вулиці Олени Теліги.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний молодик у Рівному крав пожертви для онкохворих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути