середа, 22 березня 2017 13:05

Багатодітна мати збувала наркотики по всій Україні
5

Замаскований метадон
Фото: Відділ комунікації поліції Донеччини
Замаскований метадон
Замаскований метадон
Замаскований метадон
Замаскований метадон

У Кривому Розі на Дніпропетровщині багатодітна мати організувала збут наркотику метадон. Жінка виступала посередницею між головними "продавцями" і дрібними реалізаторами.

Про це інформує відділ комунікації поліції області.

"32-річна криворожанка, мати 4 дітей організувла дилерську мережу постачання метадону по всій країні. Жінка не здійснювала роздрібної торгівлі у наркопритонах. Ніхто з клієнтів не знав, як виглядає постачальник. У неї не було постійного місця проживання. Зйомні квартири змінювала приблизно раз на місяць. Так само, як номери телефонів. Угоди укладала по телефону за умови замовлення великої партії товару", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітна мати порізала чоловіка ножем

"Прокололася одна з клієнток - 24-річна мешканка Бахмута. Під час звичайної перевірки рейсового автобуса виявили ретельно замаскований метадон. За цінами чорного ринку - це 500 тисяч гривень. Саме з неї правоохоронці почали розслідування. Таким чином вийшли на слід багатодітної матері у Кривому Розі. Поліцейські вилучили 13 мобільних, 26 SIM-карт різних операторів і 4 банківські карти. Нині жінка відмовляється співпрацювати зі слідством. А також від можливості бути відпущеною під заставу 128 тисяч гривень".

Досудове розслідування триває.

У Кам'янському на Дніпропетровщині оперативники затримали поліцейського та його батька за збут наркотиків. Син продавав. А батько готував і фасував. Займався цим вдома. Під час обшуку правоохоронці вилучили 6 мішків канабісу. Окрім цього, обладнання для переробки, зважування і фасування. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітна мати збувала наркотики по всій Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути