пʼятниця, 10 серпня 2012 03:41

Азаров заявив, що пожежу в Херсонській області локалізовано

Азаров заявив, що пожежу в Херсонській області локалізовано
Фото: mns.gov.ua

Дві пожежі в Херсонській області локалізовано, заявив прем'єр-міністр Україна Микола Азаров після засідання оперативного штабу з ліквідації лісової пожежі.

Як повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, прем'єр-міністр заслухав доповідь керівництва МНС, МВС, Міноборони про заходи з ліквідації пожежі.

"Служби, які брали участь у засіданні оперативного штабу, доповіли про роботу, яка вже проведена. Суть її полягає в тому, що два ці пожежі локалізовані. За контурам пожежі поставлено достатню кількість людей і техніки для того, щоб відсікти пожежу від населених пунктів" , - сказав Азаров.

При цьому прем'єр-міністр поінформував, що площа однієї з пожеж становить понад 800 гектарів, другої – понад 400 га. З його слів, зараз всі дії оперативного штабу спрямовані на те, щоб не допустити поширення пожеж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа на Херсонщині охопила 700 га землі: вогонь гасять літаками та гелікоптерами

Також глава уряду додав, що для ліквідації пожежі залучать гелікоптери та пожежну авіацію.

Прем'єр-міністр вимагає, щоб сьогодні пожежа була повністю ліквідована.

"Сьогодні ми повинні повністю ліквідувати пожежу. Сьогодні вранці почнеться активне гасіння пожежі за допомогою літаків і вертольотів, одночасно зараз працює пожежний потяг і вся необхідна техніка, і ми впевнені, що пожежа буде ліквідована", - сказав він.

При цьому Азаров підкреслив, що безпосереднє керівництво діями з ліквідації пожежі покладено на секретаря РНБО Андрія Клюєва, який перебуватиме на місці події.

Прем'єр-міністр підкреслив, що, незважаючи на великі масштаби пожежі, завдяки оперативним діям спецпідрозділів, жоден населений пункт не постраждав, лише кілька ферм.

Зараз ви читаєте новину «Азаров заявив, що пожежу в Херсонській області локалізовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути